Comunicate

Agentia de marketing medical EWdigital lansează o gamă extinsă de soluții pentru a sprijini creșterea și succesul medicilor și instituțiilor medicale

EWdigital, agenția de marketing digital de top dedicată sectorului medical, anunță extinderea portofoliului de servicii. Misiunea agenției este de a oferi specialiștilor din domeniul medical, clinicilor și centrelor medicale – de stat sau private – soluții inovatoare care conduc la creșterea vizibilității online, eficientizarea operațiunilor și, implicit, la un număr mai mare de programări onorate.

EWdigital se remarcă prin abilitatea unică de a combina expertiza medicală cu cunoștințele avansate de marketing digital. Portofoliul extins include:

  • Optimizare SEO pentru motoarele de căutare: Creșterea vizibilității online a clinicilor și medicilor, atrăgând mai mulți pacienți interesați de serviciile oferite.
  • Web design personalizat: Crearea de website-uri moderne, intuitive și ușor de navigat, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.
  • Cursuri de limba franceză pentru medici: Pregătire specializată pentru cei care doresc să activeze în sistemul medical francez, cu accent pe vocabularul și terminologia specifică domeniului.
  • Aplicație performantă pentru obținerea de recomandări și recenzii: Un instrument eficient pentru a consolida reputația online a medicilor și clinicilor, bazat pe feedback-ul real al pacienților.

Serviciul de call center medical externalizat – o premieră în România

„Suntem mândri să fim prima agenție din țară care introduce un asemenea serviciu”, declară directorul general al EWdigital, Sorin Stanciu. „Prin această abordare personalizată, ne conectăm eficient cu pacienții, contribuind la creșterea satisfacției lor și la optimizarea programărilor la cabinet.”

Sprijin dedicat pentru medicii care doresc să profeseze în Franța

Cursurile de limba franceză oferite de EWdigital sunt concepute special pentru nevoile medicilor, fiind predate de profesori cu experiență în domeniul medical. Programul se axează pe vocabularul și terminologia specifică, asigurând o pregătire temeinică pentru cei care doresc să activeze în sistemul medical francez.

Aplicație inovativă pentru gestionarea feedback-ului pacienților

Aplicația dezvoltată de EWdigital facilitează obținerea de recomandări și recenzii de la pacienți. Medicii pot solicita feedback într-un mod simplu și eficient, beneficiind de informații valoroase pentru îmbunătățirea continuă a calității serviciilor oferite.

EWdigital – Partenerul de încredere pentru succesul în era digitală

Cu o abordare inovatoare și orientată către rezultate, EWdigital se angajează să sprijine specialiștii din domeniul medical în atingerea obiectivelor de marketing. Agenția pune la dispoziție o gamă completă de soluții personalizate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

Pentru mai multe informații despre portofoliul EWdigital, vă rugăm să consultați site-ul oficial: www.ewdigital.ro.

Despre EWdigital

EWdigital este o agenție de marketing digital specializată în sectorul medical. Echipa sa de experți combină cunoștințele avansate din ambele domenii, oferind soluții personalizate care conduc la creșterea vizibilității online a clinicilor și medicilor, la atragerea mai multor pacienți și, implicit, la succesul în era digitală.

Back to top button